Jun
15
to Jul 15

Uitdaging M

 
 

In deze uitdaging moet het hoofdonderwerp beginnen met de letter M.
Je kunt daar van alles bij bedenken: meer; mast, museum.
Zolang het in een opslag duidelijk is.
Dus niet de kat: Miep.

View Event →
Uitdaging Sfeer
Nov
16
to Dec 16

Uitdaging Sfeer

Een typisch december onderwerp voor deze Uitdaging. Maar je kunt er eigenlijk alle kanten mee op. Niets is persoonlijk dan sfeer! Leef je uit en verwen ons met mooie sfeerfoto's.

Inleveren voor 15 december.

View Event →
Uitdaging Muziek
Oct
13
to Nov 15

Uitdaging Muziek

De uitdaging Muziek kun je heel breed zien. Van een mooi stilleven van een muziek instrument tot een groepsportret van je lokale fanfare. Maar ook een muzikant kan, of...vul maar in. Een foto met als thema muziek moet natuurlijk swingen!

Inleveren tot 15 november

View Event →
Snoep
Oct
1
12:00 AM00:00

Snoep

De uitdaging voor oktober is Snoep. Dat is een onderwerp dat je vooral thuis kunt fotograferen. Dichtbij of juist heel dichtbij: macro. Zwart-wit of kleur. Er zijn uitdagingen genoeg. Maar probeer er iets meer mee te doen dan alleen registreren. En na het fotograferen kun je dit keer je onderwerp opeten! 

View Event →
Dubbel portret
Sep
1
8:00 PM20:00

Dubbel portret

Maak een dubbele belichting met je camera of in Photoshop. Eén foto is het portret. De tweede foto is een onderwerp dat bij de persoon past. Uploaden vóór 1 september. Gebruik de link op de ledenpagina.

View Event →
Apr
22
to May 22

Uitdaging April

De uitdaging voor april is: ui. Simpeler en korter kan het bijna niet. Er zijn natuurlijk verschillende soorten uien waar je mee aan de slag kunt. Ook hier is creativiteit weer doorslaggevend. Niet louter registreren, maar ook iets van jezelf. Hou je ogen droog!

Langste zijde 1500pixels. Titel van de foto: jenaam.jpg Je hoeft er geen uitdagingstitel bij te zetten. 

Je kunt je foto uploaden via deze link tot 23 mei. Daarna werkt de link niet meer.

View Event →
Mar
1
to Mar 31

Uitdaging Maart

Graffiti

Zoek in je omgeving naar Graffiti of z.g. Tags. Niet alleen registreren, maar probeer er een eigen creatieve invulling aan te geven. Je mag één foto inleveren op de gebruikelijke wijze.

WINNAAR: ANNEKE MUNTEN

View Event →